• DEL 9 AL 13 D'OCTUBRE 2022
    MONTAÑAS VACÍAS
    GUIADA

Montañas vacías - Hi ha un lloc a Espanya amb una extensió que doblega la de tota Bèlgica, amb una densitat de població similar a la de Lapònia o les Highlands Escoceses: només 6,99 hab/km². És la Lapònia espanyola. No t'ho perdis!

Montañas vacías Viatge amb moto


Hi ha un lloc a Espanya amb una extensió que doblega la de tota Bèlgica, amb una densitat de població similar a la de Lapònia o les Highlands Escoceses: només 6,99 hab/km². És la Lapònia espanyola. No t'ho perdis!

Diumenge 9 d'octubre.

TROBADA A TEROL

Viatge fins a Terol, on ens trobarem a la nit a l'hotel per a sopar junts.


Dilluns 10 d'octubre.

SERRA DE GÚDAR: TEROL – TEROL

200km. Alcalá de la Selva. Alt de Peñaroya. Collado de la Imagen. Mora de Rubielos. Terol Sortint de Terol ens endisarem en la Serra de Camarena fins a acostar-nos a Alcalá de la Selva, on començarem a pujar per a arribar a la màxima altura de tota la ruta i al sostre de la província de Terol: el Pic Peñarroya (2028m), al costat de les pistes d'esquí de Valdelinares. El bucle d'aquesta primera etapa ens portarà fins a Mora de Rubielos i la Pobla de Valverde, des d'on tornarem cap a a Terol per a dormir en el mateix hotel del dia anterior.


Dimarts 11 d'octubre.

SERRA DE JAVALAMBRE: TEROL – TRAGACETE

240km. La Pobla de Valverde. Pic Javalambre. Tragacete

Des de Terol anirem a recuperar la ruta prop del lloc on la deixem el dia anterior, per a endinsar-nos a partir d'aquí en la Serra de Javalambre, per a arribar novament fins als 2.000m d'altura. Creuarem des d'Aragó a la Comunitat valenciana i a Castella-la Manxa, i farem parada en el Pic de Javalambre (2.019m) i en l'Embassament de la Tova abans d'arribar al punt final de la ruta.


Dimecres 12 d'octubre.

SERRANIA DE CONCA: TRAGACETE – BRONCHALES

250km. Tragacete. Zaorejas. Naixement del Tajo. Bronchales

La primera part de l'etapa ens portarà per la Serra de Conca en direcció nord fins a Zaorejas, des d'on anirem a buscar el riu Tajo, que remuntarem al llarg de 100km fins al seu naixement, just a la frontera entre Castella i Aragó. En aquest recorregut passarem pel Parc Natural de l'Alt Tajo i diferents miradors en els que podrem parar per a estirar les cames.L'etapa acabarà al poble de Bronchales, molt prop del Castell de Peracense, que podrem anar a visitar al final de la jornada o a primera hora de l'endemà.


Dijous 13 d'octubre.

SERRA DE ALBARRACIN: BRONCHALES – TEROL

140km (+50km Castell de Peracense)

Última jornada matinal que ens portarà novament fins a Terol passant per la població fortificada d'Albarrasín i El Alto de la Cruz, dos llocs de parada obligada. A l'hora de dinar haurem arribat ja a Terol, on carregarem les motos i ens acomiadarem fins a la pròxima aventura

4 nits hotel segons programa.
2 sopars.
Guia de la ruta.

Dinars.
Begudes dels dinars.
Assegurança.
Cap altra cosa no esmentada a l'apartat "inclou".

Preu per persona: En base a habitació doble: 465€ /pers