• SAFARI DOLOMITI
    Del 10 al 19 de febrer 2023
    HELISKI A GULMARG - L'ÍNDIA
    Esquia a l'Himàlaia!

HELISKI A GULMARG - KASHMIR (L'ÍNDIA) Del 10 al 19 de febrer 2023

HELISKI A GULMARG KASHMIR (L'ÍNDIA)


No perdis l'ocasió d'esquiar a més de 5.000 metres d'altitud que t'ofereix l'Himàlaia!

Cachemira és un lloc bastant misteriós per a moltes persones en el món on la bellesa intacta de la naturalesa és aclaparadora. Gulmarg és bàsicament un poble d'esquí i un lloc absolutament segur per a viatjar i esquiar.

Cachemira és l'estat més septentrional del país indi. Situat a l'Himàlaia occidental entre el Pakistan i la Xina. Els indis també ho coneixen com el "paradís en la terra" i això és absolutament cert. La bellesa intacta de la naturalesa és aclaparadora. Per exemple: alguns dels pics més alts d'aquest món, com el K2 i el Nanga Parbat, es troben en l'àrea de Cachemira administrada pel Pakistan. La part índia de Cachemira també té altes muntanyes de fins a 7.000 m d'altura.


Cultura La cultura a Cachemira és sens dubte molt especial. Conviuen religions com a musulmans, budistes, sijs, cristians i hindús. La gent aquí parla Cachemira, hindi i, per descomptat, anglès (l'idioma oficial en tota l'Índia). L'idioma principal que es parla aquí és el Cachemira. La cuina de Cachemira s'assembla molt a la cuina índia però hi ha una gran diferència: aquí trobaràs molta carn i també vedella que difícilment trobaràs en la resta de l'Índia.

-Vols
Dia 10/02, vol Barcelona o Madrid via Istanbul, Delhi, Srinagar i trasllat a Gulmarg
Dia 18/02, trasllat a Srinagar i vol a Delhi. Nit en hotel al costat de l'aeroport
Dia 19, vol de Delhi a Barcelona o Madrid via Istanbul - Paquet heliski i fora pista
- 3 dies heliski, 9 pujades per dia entre 10.000 m i 16.000 m de desnivell amb guia, material de seguretat (airbag) i esquís de fora pista
- 3 dies fora pista amb el mateix guia, inclou esquís fora pista, material de seguretat, forfet remuntadors i transport de recuperació.
- Allotjament a l'Hotel Rosewood en règim de mitja pensió i, durant els dies de heliski, pícnic de l'esmorzar.

- Visats, cap tràmit per a entrar al país
- Propines ni begudes.
- Cap assegurança, si no disposa d'un que li cobreixi de possibles eventualitats, li podem tramitar un que s'adeqüi a les característiques del viatge.

Preu per persona.
Habitació doble des de 5.985 €
Habitació doble uso individual des de 6.684 €
Impostos inclosos