català  |  castellano

Cistella buida
ELS NOSTRES CORRESPONSALS
   Cercador de la web
Nota legal

Política de privacitat

Totes les dades dels nostres clients i/o subsciptors són confidencials i exclusivament d’ús intern. Mai vendrem ni compartirem aquesta informació privada a cap altra empresa. Aquestes dades s’utilitzaran exclusivament per tal de millorar el servei que us oferim.

En compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal Campuvic Viatges SL informa que les dades personals recollides des d'aquest lloc Web seran tractades amb el màxim grau de confidencialitat. Les dades recollides s'incorporaran als fitxers de Campuvic Viatges SL i seran tractades d'acord amb la normativa de protecció de dades i sempre amb garantia del dret a la intimitat dels clients. Només seran cedides a empreses del grup Campuvic amb la mateixa finalitat d'oferir els serveis dels seus establiments. En cap cas seran cedides a tercers sense el consentiment previ de l'interessat, excepte en els casos previstos legalment.

 

Campuvic Viatges SL

Condicions d'ús
L'empresa ofereix l'accés a aquest portal de manera gratuïta, però es reserva el dret a modificar aquests serveis i les seves condicions.
Els continguts d'aquest web són propietat de l'empresa.

L'ús d’aquest portal comporta l’acceptació de totes les seves condicions.

 

 

 

  Avís legal

 

Campuvic Viatges SL. Parc d'activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic | Tel. 93 886 10 34 | www.campuvic.com | vic@campuvic.com | Avís legal

La creació d'aquesta web ha estat patrocinada per:

Mantenimiento / Webmaster